Paradiset Björkhaga B&B

Adress: Sanda Lilla Varbos 975, 627 79 Klintehamn
(visa karta)
Område: Västra Gotland
Gästbetyg: 100% (9 av 9 rekommenderar) (2 recensioner)

Bed & Breakfast | Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!

Tjugo minuter söder om Visby längs väg 140 ligger Paradiset Björkhaga. Detta gamla sekelskifteshus som fått nytt liv för gäster som vill njuta av allt från golf, bad och avkoppling till en cykeltur i de vackra omgivningarna.

Tvåminuters promenad till sandstrand och pool samt mysig restaurang förstärker hela upplevelsen. Att det sen tar 5 minuter till Kronholmen där Visby GK håller på att få en underbar 18+9 hålsbana borde väl tilltala alla golfare.

Paradiset Björkhaga har tio sovrum som rymmer från två till fyra personer. Är man fler än fyra bokar man bara till ett rum. Man kan också välja att bara vara två personer i ett rum för fyra om man vill ha litet mer utrymme.
Rummen har våningssängar förutom DeLuxe rummen och två av rummen har eget badrum. De andra badrummen delas av två närliggande rum. Inredningen präglar den känsla som var vid 30 talet när huset byggdes.

Frukost serveras i det stora köket mellan kl 08.00-09.00 och man kan avnjuta denna både inne och ute.

Fritt wifi finnes via fiber och stor TV för intresserade. Sällskapsrum på över och undervåning finnes.

Frukost, lakanset och slutstädning ingår alltid i priset. Välkommen!

Rökfritt

”Bra vistelse. Stora härsliga gemensamma utrymmen och bra med platser att sitta i trädgården. God service och trevlig kvinna som tog hand om alla. Skulle uppskatta mindre parfym i lakanen. Gärna kokt ägg till frukost. Saknade info på hemsidan ang att man INTE kunde laga mat på på stället.”

Populärt val av Dalslandsfamilj
Sverige Sverige (tis 01 aug 2017)

”Et stille og roligt sted med afslappet atmosfære. Skøn opholdsstue, men værelserne lidt små og med køjesenge på de fleste værelser. Dejlig have med gode siddemuligheder. Et godt udgangspunkt for naturoplevelser og væk fra det pulserende Visby. ”

Populärt val av Finn
Danmark Danmark (lör 15 jul 2017)

Gästbetyg 100%

(9 av 9 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 of 5

Faciliteter och service

  • Kapacitet
    Antal våningar: 2
  • Faciliteter
    Kustnära 0-800 m
  • Speciella behov
    Rökfritt

Jämför "Paradiset Björkhaga B&B" med liknande boenden

Björkhaga Camping

Belägen naturskönt på Gotlands västkust, intill en långgrund och barnvänlig sandstrand. Servicehuset är modernt, byggt 2007, handikappvänligt, två platser för matlagning, duschar och toaletter samt tvättstuga. Alla campingplatser är utrustade med el.

Surflogiet

Gotlands minsta och vackraste strandcamping. Det första påståendet är vår gissning och det andra delar vi med flera. Här bor du i tält eller husvagn precis vid havet i skuggan av de 100 år gamla vindpinade martallarna. Campingplatsen följer naturens linjer och varje plats är unikt placerad efter de förutsättningar som moder jord själv har skapat. Du har en egen liten sandstrand precis utanför dörren och Toftas långa badstrand ligger 100 meter bort. På morgonen vaknar du till vågornas brus och på kvällen dukar ni upp middagen framför Östersjöns solnedgång. Den känslan kan vi inte vara utan och nu vill vi dela den med dig!

Hotell Toftagården (B&B rum)

Välkommen till trivsamma Hotell Toftagården. Här bor du centralt på Gotland på bekvämt gångavstånd till Toftastranden . Fritt trådlös Internet . Utomhuspool, stor rymlig fri parkering Förstklassig omtalad restaurang, känd för sina gutniska specialiteter.

Karta


Information


Information