Novi Resort

Adress: St. Göransgatan 31, 62125 Visby
(visa karta)
Område: Visby med omnejd (Kustnära)

Hotell | Strax norr om Visbys ringmur ligger NOVI Resort. En resort- & hotellupplevelse för dig som vill uppleva känslan av att vara utomlands – fast i Sverige! Hotellet ligger perfekt beläget vid havet med närhet till såväl stadslivet i Visby som till Gotlands natur.

NOVI Resort är beläget endast 1 km norr om Visby ringmur i ett vackert parkområde precis invid stranden och havet. Hotellet byggdes 2008 .

Det finns både bungalows, lägenheter och rum i olika storlekar, allt ifrån 18 till 147 kvm. Alla rum har minst en altan med utemöbler och många har havsutsikt. Rummen har modern inredning, designmöbler och en platt-TV med DVD-spelare. Alla rum har även en uteplats eller en balkong med utsikt över Östersjön. De flesta har ett pentry.

NOVI Resort har två restauranger, två barer och en glassbar samt en kiosk i receptionen under högsäsong.

Vår utomhuspool som är uppvärmd under högsäsong är tillgänglig bara för våra hotellgäster och på våra stora grönytor finns det plats för lek och spel.

Rökfritt Hiss

Faciliteter och service

 • Kapacitet
  Antal våningar: 4 Antal barer: 3 Antal konferensrum: 8
 • Byggår
  2008
 • Faciliteter
  24 timmars check-in Konferensrum Rumservice Trådlöst internet Kustnära 0-800 m
 • Nöje
  Cykeluthyrning Utomhuspool
 • Parkering
  Hotellparkering
 • Speciella behov
  Rökfritt

Jämför "Novi Resort" med liknande boenden

Visby Strandby - Norderstrands Camping

Visby Strandby - Norderstrands Camping har ett unikt läge intill havet, och ligger endast 1 km från Visby ringmur. Här har du med andra ord både bad och hela Hansestadens utbud av affärer, restauranger och nattliv på bekvämt promenadavstånd.

Medeltidsveckans Camping

Välkommen till Medeltidsveckans camping. Med en stadsnära men avskärmad miljö med havsutsikt och gemytliga lägerplatser finns alla förutsättningar för en riktigt trevlig vistelse och god chans att träffa nya som gamla vänner.

Hotell Breda Blick

Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad strax intill Botaniska trädgården.

Karta


Information


Information