Semesterstugor i Tofta

Adress: Sockenstigen 29-31, Gotlands Totfa

Område: Västra Gotland

Stugbyar | På Sockenstigen i Tofta, 1 km från Tofta Strand och 12 minuter från Visby ligger våra fina semesterstugor. Trevliga lägenheter med bäddplats för fyra personer, två sängar i sovrummet samt en bäddsoffa i vardagsrummet. Egen altan och lekplats i direkt anslutning. Parkering intill stugan i lugnt område.

Trevliga lägenheter med bäddplats för fyra personer, två sängar i sovrummet samt en bäddsoffa i vardagsrummet. Egen altan och gemensam lekplats i direkt anslutning. Parkering intill stugan i lugnt område.

Väl utrustat pentrykök med två plattors-spis, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, kyl/frys och diskmaskin. Badrummet är kaklat och har handfat toalett och dusch. Stugan har också radio och TV med DVD-spelare. Stugorna är rök- och djurfria.

Sex stugor med två spegelvända lägenheter ger totalt tolv lägenheter med fyra bäddar i varje. Stugorna ligger efter varandra och nås lätt via vägen av kalkstensgrus på baksidan. Man kan ställa bilen precis intill huset om man vill. På området finns också tillgång till tvättmaskin och en...

Visa mer

Dölj