Alva Stugby

Adress: Alva Rangsarve 175, Hemse

Område: Södra Gotland

Stugbyar | Den idylliska och lugnt belägna stugbyn ligger på södra delen av ön, 57 km söder om Visby och 7 km söder om Hemse, en större ort där man hittar affärer, apotek, bank, simhall osv. Vid skogsbrynet står de fem trästugorna runt en damm, som vi själva anlagt. Välkommen!

Stugbyn består av fem små stugor mellan 12 och 15 m². Stugorna ligger enskilt i skogen runt en damm, har en separat servicebyggnad med kök, som delas med de andra stugorna samt en grillplats. I servicehuset finns en mikrovågsugn, vattenkokare, kaffemaskin, 3 kylskåp och en frys samt spis med 2 plattor. Husdjur är inte tillåtna i stugorna.

Ett fräscht, nybyggt badhus med två toaletter och två duschar används av alla gäster. Lekplats och lekstuga gör den lilla stugbyn komplett. Vill du bo på en plats, som ger dig vila, rekreation, underbar natur och närhet till havet? Då har du kommit precis rätt hos oss.

Stugbyn ligger i skogen vid landsväg 142, knappt 6 mil söder om Visby och 7 km söder om Hemse. 1 mil till havet och badstran...

Visa mer

Dölj