Sköna Hönor

Adress: S:t Nikolaigränd 7, Visby

Område: Visby innerstad

Lägenhetshotell | Lägenhetshotell vackert beläget i Visby innerstad med hög kvalité på inredning, möbler och teknisk utrustning. Rogivande och avspänd miljö intill botaniska trädgården med promenadavstånd till affärer, restauranger, kaféer och torgliv, avsides från huvudstråk och nattliv. Lägenheterna är fullt utrustade för självhushåll med bredband. Merparten av lägenheterna har balkong med utsikt över bl.a. hav, ringmur och medeltida stad.

Lägenhetshotellet Sköna Hönor ligger i den lugnare delen av Visby innerstad. Intill ligger S:t Nikolai ruin med sin kulturella satsning, Kultudralen. Strax nedanför ligger DBW:s botaniska trädgård samt en grönskande park, Paviljongsplan, som sträcker sig ner till muren och bakom den havet och Strandpromenaden- en skön plats för filt och picknick korg samt bad. I kvarteret finns en lekplats som uppskattas av barnfamiljer.

Fastigheten samt hotellets 5 samtliga lägenheter är ombyggda och färdigställt 2013. De är fullt utrustade för självhushåll, inkl bl a diskmaskin, microvågsugn, spis med induction (ej Fågelboet), bredband, TV merparten med USB-ingång, Bose-DVD/ljudanläggning med Bluetooth. 3 lägenheter har balkong och takstudion F...

Visa mer

Dölj