Mickels

Adress: Mickels När 603, När

Område: Södra Gotland

Lägenhetshotell | Nära en av Gotlands vackra sandstränder, strax utanför den lilla byn När och inom gångavstånd till golfbanan ligger Mickels Turistgård, en nyrenoverad, bekvämt inredd f.d. bondgård att bo i under semestern . Njut av din semester i en härligt lugn och lantlig miljö, bland vackra naturområden perfekta för cykelturer och picnicar, men ändå bara en snabb biltur från Visby. Hyr en stuga för hela sällskapet, eller en av gårdens bekväma, modernt utrustade lägenheter från 35 till 110 kvadratmeter.

Mickels ligger runt en stor öppen gräsplan där man kan sola och grilla, med nyrenoverade lägenheter i f.d. stallet med väggar av gotländsk kalksten, två röda "pepparkakshus", en liten vit trävilla, en huvudbyggnad i gotländsk stil omgärdad av syrenbuskar och hagar. Gården var först en bondgård, och tillhörde sen Mälarhöjdens ridskola i Stockholm - här fanns som mest 100 hästar! Den byggdes sen om till Vandrarhem och "country club".

Mickels ligger bara några hundra meter från Närs 18-hålsgolfbana. Spela de trixiga hålen i "Hästhagen", prova den lokala spelvarianten koxgolf eller ta en ordentlig middag på den utmärkta golfrestaurangen. Två andra bra golfbanor ligger också i närheten.

Vi köpte gården våren 2007 och har nu renover...

Visa mer

Dölj